Ny varslingsløsning fra Altinn - Revarsling

I varselet som ble sendt ut kl. 10:00 dag var deler av teksten kommet bort og for sikkerhets skyld sender vi dette varselet på nytt:

Altinn legger om sin varslingsløsning fra og med fredag den 8. november kl. 10:00, dette som følge av at nettsiden altinnett.brreg.no om kort tid vil bli faset ut.

Dette betyr at alle driftsvarslinger som omhandler feil, informasjon, planlagt vedlikehold samt releaser fremover bare vil bli publisert på https://www.altinndigital.no/driftsmeldinger og varslet på e-post og RSS-feed til de som ønsker dette. Vi jobber også med å få ut varslingene på vår åpne Slack kanal altinn.slack.com. etter hvert.

NB: Det vil altså ikke lenger bli sendt ut driftsvarsler fra denne siden (https://altinnett.brreg.no/no/Veiledning/Datakonsumenter/Driftsvarsel/) etter kl. 10:00 fredag 8. november.

Om du fortsatt ønsker å motta driftsvarslinger er du nødt til å melde deg på på nytt på siden www.altinndigital.no/driftsmeldinger (trykk "Abonner på driftsvarsler"). For å få med deg varslene som tidligere har blitt sendt fra denne siden (https://altinnett.brreg.no/no/Veiledning/Datakonsumenter/Driftsvarsel/) må du velge kategorien "Feil og endringer i samtykkeløsningen"

Vi håper dere blir fornøyde med den nye løsningen.

Hilsen Altinn sentralforvaltning

Publisert: 08.11.2019tal